The Goldfinch trailer | Ο Ansel Elgort πασχίζει να διαχειριστεί τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας του

Και παλεύει με φαντάσματα του παρελθόντος
30 Μαΐου 2019 16:42
The Goldfinch trailer | Ο Ansel Elgort πασχίζει να διαχειριστεί τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας του

Η Warner Bros. και το Amazon Studios έθεσαν σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα The Goldfinch του John Crowley το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο με Pulitzer μυθιστόρημα της Donna Tartt, με τον σταρ του Baby Driver, Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, The Divergent Series movies) να ερμηνεύει εδώ κεντρικό ρόλο.

Η όλη υπόθεση εστιάζει σε έναν νεαρό εν ονόματι ‘Theodore Decker’. Έχοντας επιζήσει ενός τρομοκρατικού χτυπήματος που έγινε σε ένα μουσείο τέχνης όταν αυτός ήταν ακόμη δέκα τριών ετών, πλέον ο ήρωας συνεχίζει την ζωή του χωρίς την μητέρα του η οποία δυστυχώς υπήρξε ένα από τα θύματα της επίθεσης. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε διάφορες στιγμές του άνδρα αυτού από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την πρώιμη φάση της ενηλικίωσής του καθώς ξεκινάει να γεύεται ποικίλες εμπειρίες όπως από τη μία, την μετακόμισή του στο Las Vegas με έναν πατέρα (Luke Wilson) απορροφημένο στον κόσμο του, και από την άλλη, την μετέπειτα ανάμειξή του με απάτες έργων τέχνης, τον εθισμό του σε ναρκωτικά  και αλκοόλ για να απαλύνει τον πόνο της προσωπικής του απώλειας.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Jeffrey Wright, Aimee Laurence και η Nicole Kidman.

Το The Goldfinch αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: