To Akira του Taika Waititi απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros.
27 Μαΐου 2019 11:23
To Akira του Taika Waititi απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Έχει περάσει από πολλά κύματα η live-action μεταφορά του Akira, ιδιαίτερα στον τομέα των σκηνοθετών. Από το 2017, όμως, ο Taika Waititi έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του project και αφότου τελειώσει το Jojo Rabbit, που αποτελεί το νεότερό του φιλμ, θα αφοσιωθεί στο Akira. 

H Warner Bros. Pictures από την πλευρά της ήταν έτοιμη και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το AKIRA, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου 2021. 

Το Akira θα αφορμάται από την διάσημη anime ταινία των 80s όπου εξιστορείται η περιπέτεια του Shotaro Kaneda, αρχηγού μιας συμμορίας μηχανόβιων που προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο του, Tetsuo Shima, αφότου ήταν θύμα πειραματισμών που μετά από ένα ατύχημα τον αφήνει τραυματισμένο και με υπερδυνάμεις. 

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης με το Thor: Ragnarok αλλά και το What We Do in the Shadows έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους κουρφαίους ανερχόμενους σκηνοθέτες, με ιδιαίτερο στυλ και όραμα. Μένει, όμως, να δούμε τι επιφυλάσσει για την live-action βερσιόν του Akira.