Sonic The Hedgehog: Καθυστέρηση μηνών έλαβε η ταινία για να...διορθωθεί ο Sonic

Μετά τις αντιδράσεις για το "live-action" look του χαρακτήρα
24 Μαΐου 2019 20:25
Sonic The Hedgehog: Καθυστέρηση μηνών έλαβε η ταινία για να...διορθωθεί ο Sonic

Πρόσφατα η Paramount είχε υποσχεθεί ότι θα διορθώσει την εμφάνιση του Sonic στην επερχόμενη live-action ταινία, καθώς μετά την προβολή του πρώτου trailer, δέχτηκε κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα. Τελικά, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jeff Fowler, μέσα από το Twitter του ανακοίνωσε πως το Sonic The Hedgehog θα λάβει εκτεταμένη καθυστέρηση για αρκετούς μήνες ώστε να "στρώσει" την εμφάνιση του μπλε σκαντζόχοιρου:

Έτσι, από τον Νοέμβριο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, η ταινία θα βγει στις αίθουσες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εικαστικό που συνοδεύει το tweet το χέρι του Sonic φοράει λευκό γάντι ως συνήθως, ενώ στο trailer του live-action φιλμ είχε απλώς λευκή τρίχα στα χέρια του. 

Στο Sonic The Hedgehog θα συναντήσουμε τον Jim Carrey στον ρόλο του νέμεσις του Sonic, ονόματι Dr. Robotnik, ο οποίος συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πιάσουν τον μπλέ σκαντζόχοιρο με την ταχύτητα του φωτός. 

Ο Sonic προσπαθεί να προσαρμοστεί στη Γη παρέα με τον αστυνομικό φίλο του Tom Wachowski (James Marsden), ενώ θα πρέπει να σταματήσουν τα διαβολικά σχέδια του Robotnik, ο οποίος θέλει τις δυνάμεις του μπλε σκαντζόχοιρου για να κυριαρχήσει στον κόσμο. 

Το Sonic The Hedgehog είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2020.