The Nightingale | Ένας ανατριχιαστικός μύθος εκδίκησης καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Με την υπογραφή της δημιουργού του ‘The Babadook’
23 Μαΐου 2019 19:05
The Nightingale | Ένας ανατριχιαστικός μύθος εκδίκησης καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Η IFC Films έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου The Nightingale της Jennifer Kent (The Babadook), το οποίο με πρωταγωνίστρια την Aisling Franciosi (Game of Thrones) μας διηγείται μία ατμοσφαιρική ιστορία εκδίκησης με φόντο την Αυστραλία του 19ου αιώνα.

Ειδικότερα, μας μεταφέρει εν έτει 1825, εστιάζοντας σε μία κοπέλα είκοσι ενός ετών, την ιρλανδικών ριζών κατάδικο ‘Clare’ (Franciosi) που είναι πολύ κοντά στο να ελευθερωθεί, όμως εξακολουθεί να υπομένει την σκληρή συμπεριφορά του καταπιεστικού υπολοχαγού ‘Hawkins’ (Sam Claflin) ακόμη και μετά την αποφυλάκισή της. Αφότου ο σύζυγός της αντιδρά σε αυτό, ο ‘Hawkins’ και η ομάδα του προκαλούν βάναυσα αντίποινα στην οικογένεια της ηρωίδας, ωθώντας την σε ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι αυτοδικίας. Λίγο αργότερα ο διώκτης της φεύγει προς τον βορρά για να αναλάβει το νέο του αξίωμα. Η ‘Clare’ ζητάει τότε την βοήθεια Αβορίγινα ιχνηλάτη (Baykali Ganambarr) για να κυνηγήσει τον ‘Hawkins’ μέσα στην άγρια φύση της Τασμανίας,  μέχρις ότου αποδώσει δικαιοσύνη.

Το The Nightingale που πραγματοποίησε και ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Adelaide Film Festival του 2018, αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: