Star Wars: The Rise of Skywalker | Αυτά είναι τα πρώτα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα (pics)

Μια ντουζίνα νέες πληροφορίες για το τέλος του Skywalker Saga
22 Μαΐου 2019 15:38
Star Wars: The Rise of Skywalker | Αυτά είναι τα πρώτα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα (pics)

Όπως συνηθίζεται εδώ και δεκαετίες στο franchise του Star Wars, το περιοδικό Vanity Fair μαζί με την φημισμένη φωτογράφο Annie Leibovitz, δημοσίευσαν ένα τεράστιο ένθετο αφιέρωμα για το άκρως αναμενόμενο Star Wars: The Rise of Skywalker. Σε αυτό αποκαλύπτονται φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έγιναν στην έρημο Wadi Rum αλλά και σκηνές από την ταινία που εντυπωσιάζουν με τα σκηνικά τους.

Μαζί το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα που μας δίνει μια πρώτη ματιά στους νέους χαρακτήρες των Keri Russel, Richard E. Grant και Naomie Ackie, καθώς και το ήδη υπάρχον cast, δημοσιεύθηκε και ένα behind the scenes video από τα γυρίσματα και την φωτογράφηση. 

Τα δύο εξώφυλλα του περιοδικού αποκαλύπτουν την εμφάνιση των Kylo Ren (Adam Driver) και Rey (Daisy Ridley) στο Episode IX:

Η Daisy Ridley ετοιμάζεται μια σκηνή στην έρημο, που μαθαίνουμε πως λαμβάνει χώρα στον ανήκουστο μέχρι στιγμής πλανήτη, Pasaana. 

Για πρώτη φορά μετά το The Force Awakens και το περίφημο όραμα της Rey όταν έπιασε το φωτόσπαθο του Anakin, βλέπουμε από κοντά τους διαβόητους Knights of Ren. Τη συμμορία ακόλουθων, την οποία σχημάτισε ο Ben Solo όταν πήγε στην σκοτεινή πλευρά και πήρε μαζί του μερικούς από τους μαθητές του Luke, όπου στη συνέχεια κατέστρεψε τον Jedi ναό και σκότωσε τους υπόλοιπους. 

Αυτή είναι η χαρακτήρα της Keri Russell (The Americans) μια κακοποιός του γαλαξία ονόματι Zori Bliss. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε έξω από το Thieves' Quarter στον χιονισμένο πλανήτη Kijimi.

Ακόμη μια αποκάλυψη είναι αυτή του χαρακτήρα του Richard E. Grant, ο οποίος θα υποδύεται τον Allegiant General Pryde, ο οποίος θα συνεργάζεται στενά με τον General Hux του First Order. 

O C-3PO του Anthony Daniels μαζί με τους Joonas Suotamo (Chewbacca), Daisy Ridley και John Boyega (Finn). 

Ο Finn με τη νέα του σύμμαχο την Jannah (Naomie Ackie) ιππεύουν τα αλογόμορφα orbaks και ετοιμάζονται να επιτεθούν στις μηχανοποιημένες δυνάμεις του First Order. 

Ίσως η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία όλων είναι αυτή. Ο Kylo Ren και η Rey μάχονται με τα lightsabers μέσα σε μια καταιγίδα. Μήπως βρίσκονται στα συντρίμμια του Death Star που είδαμε στο τέλος του πρώτου trailer; Ο Adam Driver αναφέρει ότι η σύνδεση που έχουν οι δυό τους μέσω του Force θα είναι πολύ βαθύτερη από όσο ξέραμε. 

Στα γυρίσματα μιας σκηνής καταδίωξης που πιθανότατα να είναι αυτή που φαίνεται στο τέλος του teaser trailer. 

Και τώρα λίγη από τη γεύση του κλασικού Star Wars. Το νέο πλήρωμα του Mιllenium Falcon με τους Poe Dameron (Oscar Isaac), Chewbacca και τον Lando Calrissian, με τον Billy Dee Williams να επιστρέφει στον ρόλο που ενσάρκωσε στο The Empire Strikes Back παρά τα 82 του χρόνια. 

Μερικοί ντόπιοι που έκαναν τους κομπάρσους στο The Rise of Skywalker με τις φορεσιές των Aki-Aki τους κατοίκους του πλανήτη Pasaana. 

O John Williams σε ένα στιγμιότυπο όπου ενορχητρώνει μερικά από τα νέα themes, που θα ακούσουμε από το μαγικό πεντάγραμμο του θρυλικού συνθέτη. Στο βάθος φαίνεται πως πρόκειται για μια σκηνή με την Leia Organa της αδικοχαμένης Carrie Fisher, η οποία θα επιστρέψει με τη χρήση πλάνων και σκηνών που τραβήχτηκαν στα The Force Awakens και The Last Jedi.  

Μέσα από τις στάχτες και το πύρινο background, βλέπουμε τον Luke Skywalker του Mark Hamill, με τον R2-D2 στο πλευρό του. Το πώς θα επιστρέψει και σε ποια μορφή θα τον δούμε ή ακόμη και εάν αυτή η φωτογραφία προέρχεται από κανονική σκηνή στην ταινία, παραμένει ερωτηματικό. 

Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στους ελληνικούς κινηματογράφους.