Downton Abbey (η ταινία) trailer | H έπαυλη των Crawleys υποδέχεται γαλαζοαίματους

Και οι ένοικοι του Highclere Castle καλώς ορίζουν τους νέους τους επισκέπτες
21 Μαΐου 2019 20:13
Downton Abbey (η ταινία) trailer | H έπαυλη των Crawleys υποδέχεται γαλαζοαίματους

Οι Focus Features και Carnival Films έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer του δραματικού φιλμ Downton Abbey που εμπνέεται από το ομότιτλο βραβευμένο με Emmy, σόου περιόδου το οποίο ύστερα από έξι συνολικά κύκλους έριξε αυλαία πριν τρία χρόνια περίπου.

Τώρα πια η συνέχεια της ιστορίας γράφεται στο πανί της μεγάλης οθόνης, με την δημιουργό της σειράς, Julian Fellowes, να επεξεργάζεται και εδώ το σενάριο αλλά να αναλαμβάνει και ως παραγωγός μαζί με τους Gareth Neame και Liz Trubridge. Ο Michael Engler κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα ενώ οι Brian Percival και Nigel Marchant συντονίζουν την εξωτερική παραγωγή.

Η όλη πλοκή αφορά βεβαίως την οικογένεια των Crawley, για την οποία ξεκινάει μία νέα εποχή εξίσου υποβλητική και μεγαλοπρεπής με λόρδους κοντέσες, μαρκησίους, βαρόνους αλλά επίσης τον βασιλιά Γεώργιο V και την βασίλισσα Mary να καταφτάνουν ως καλεσμένοι της. Εν έτει 1927, το Highclere Castle στο Berkshire έρχεται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής και ανακτά την παλιά του λάμψη. Εντούτοις, μυστικά, ίντριγκες και καθοριστικά συμβάντα θα δοκιμάσουν για ακόμη μία φορά τις αντοχές της δημοφιλούς αριστοκρατικής οικογένειας και του προσωπικού της.

Το κύριο cast της σειράς επανέρχεται δριμύτερο. Συνεπώς, επανεμφανίζονται οι: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Matthew Goode, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Lesley Nicol, Penelope Wilton και η Maggie Smith.

Στις φρέσκιες αφίξεις ανήκουν τα ονόματα των: Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips και του Stephen Campbell Moore.

Το Downton Abbey θα διανεμηθεί διεθνώς στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019, ενώ η πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί επτά μέρες αργότερα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: