The Art of Racing in the Rain trailer | Ο Milo Ventimiglia γίνεται οδηγός της Formula 1

Και πηγαίνει βόλτες με τον πιο επιστήθιο φίλο του!
21 Μαΐου 2019 20:02
The Art of Racing in the Rain trailer | Ο Milo Ventimiglia γίνεται οδηγός της Formula 1

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ The Art of Racing in the Rain του Simon Curtis (Goodbye Christopher Robin) το οποίο διηγείται μία συγκινητική ιστορία δυνατής φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν οδηγό της Formula 1 και του σκύλου του.

Εν προκειμένω, ο Kevin Costner αρθρώνει την εσωτερική φωνή του σκύλου ‘Enzo’, ενώ ο Milo Ventimiglia (This is Us, Heroes) υποδύεται τον παραπάνω αθλητή εν ονόματι ‘Denny Swift’. Έτσι, παρακολουθούμε μέσα από δύο οπτικές το χτίσιμο ενός απίστευτου δεσίματος και της εξέλιξής του μέσα από διάφορα στάδια της ζωής του πρωταγωνιστή, όπως την αρχή της καριέρας του, την γνωριμία με την σύζυγό του, ‘Eve’ (Amanda Seyfried), και την γέννηση της κόρης τους, ‘Zoe’ (Ryan Kiera Armstrong).

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Gary Cole (Veep), Kathy Baker (I’m Sorry) και ο Martin Donovan (Big Little Lies). Το σενάριο υπογράφει ο Mark Bomback αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του Garth Stein που εκδόθηκε το 2008.

Το The Art of Racing in the Rain αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: