Επίθεση αγνώστου στον Arnold Schwarzenegger την ώρα που έβγαζε selfie (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγράφηκε σε βίντεο η κλωτσιά στον "Terminator"
18 Μαΐου 2019 19:20
Επίθεση αγνώστου στον Arnold Schwarzenegger την ώρα που έβγαζε selfie (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια άνανδρη επίθεση δέχθηκε ο Arnold Schwarzenegger κατά τη διάρκεια ενός event που έλαβε χώρα στη Νότια Αφρική. Ο "Terminator" την ώρα που έβγαζε selfies με τους fans του και υπέγραφε αυτόγραφα, ένας άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε από πίσω με μια εναέρια κλωτσιά. Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε γρήγορα viral στα social media.

Ωστόσο, ένα άλλο βίντεο που καταγράφηκε από διαφορετική οπτική γωνία δείχνει ότι το χτύπημα δεν ήταν αρκετό για να ρίξει κάτω τον Arnie, ο οποίος στα 71 του χρόνια δείχνει πόσο γερό σκαρί έχει και απλώς παραπάτησε ελαφρώς. 

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους έκανε σα να μην ένιωσε τίποτα και συνέχισε κανονικά την δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έσπευσε να ενημερώσει τους fans του στο Twitter για την κατάστασή του λέγοντας:

"Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά δεν έγινε κάτι το ανησυχητικό. Νόμιζα πώς με έσπρωξε κάποιος από το πλήθος, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Αντιλήφθηκα ότι με κλώτσησαν όταν είδα το βίντεο όπως όλοι σας. Χαίρομαι απλά που ο ανόητος δεν διέκοψε το Snapchat μου!"

Όσον αφορά την τύχη του άγνωστου άνδρα, αυτός πιάστηκε από τους φύλακες της εκδήλωσης, με τον διοργανωτή του event αναφέρει πως "πρόκειται για άτομο γνωστό στις αστυνομικές αρχές που έχει κάνει παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν." Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά για τον "Εξολοθρευτή" ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει φέτος στον εμβληματικό ρόλο του στο Terminator: Dark Fate