The Batman: O Robert Pattinson θα είναι μάλλον ο νέος "Σκοτεινός Ιππότης"

Βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις
17 Μαΐου 2019 11:05
The Batman: O Robert Pattinson θα είναι μάλλον ο νέος "Σκοτεινός Ιππότης"

Οι φήμες ήθελαν στην κούρσα διαδοχής του Ben Affleck στον ρόλο του Batman, ένα από τα πιο απρόσμενα ονόματα που θα μπορούσαν να ακουστούν, αυτό του Robert Pattinson. Ο αστέρας των ταινιών Twilight, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να γίνει ο επόμενος Batman. Τονίζεται, ωστόσο ότι το deal δεν έχει ολοκληρωθεί και είναι απλώς θέμα χρόνου να μπουν οι τελευταίες υπογραφές μιας και αποτελεί την κορυφαία επιλογή της Warner Bros.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως οι πηγές του Deadline αντικρούουν το παραπάνω ρεπορτάζ και αναφέρουν ότι η επιλογή του Pattinson δεν είναι οριστική, διότι ο σκηνοθέτης της ταινίας Matt Reeves σκέφτεται και τον Nicholas Hoult (Tolkien) για τον εμβληματικό ρόλο. 

Εάν πράγματι κλείσει η συμφωνία τότε ο 33χρονος Pattinson, που γνωρίσαμε μέσα από το Harry Potter and The Goblet of Fire ως Cedric Diggory, θα παίξει τον ρόλο του Bruce Wayne στο The Batman του Matt Reeves

Ο σκηνοθέτης των τελευταίων δύο "Planet of the Apes" ταινιών υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, το οποίο ακόμη αναπτύσσει αν και βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Το concept της ταινίας λέει ότι θα δούμε μια αρκετά noir βερσιόν του Batman, ο οποίος θα λειτουργεί περισσότερο σαν ντετέκτιβ παρά ως σούπερ ήρωας. Οι πληροφορίες του Variety λένε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν είτε στα τέλη του 2019 είτε στις αρχές του 2020. 

Το The Batman έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2021.