O James Gunn "σπάει" τη σιωπή του για την απόλυσή του από την Disney

Ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol.3 μίλησε για όλα
16 Μαΐου 2019 12:18
O James Gunn "σπάει" τη σιωπή του για την απόλυσή του από την Disney

Η απόλυση του James Gunn από την Disney, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τον χώρο του θεάματος τον περασμένο Αύγουστο. Παρά την μέχρι τότε αδιάλλακτη στάση της Disney περί της επαναπρόσληψής του, τελικά, άλλαξε γνώμη και τον Μάρτιο έγινε γνωστό πως επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Όλο αυτόν τον καιρό που είχε απολυθεί, απείχε από τα κοινωνικά δίκτυα και τις συνεντέυξεις, ενώ είχε υπογράψει κιόλας για το "αντίπαλο δέος" της DC, καθώς ανέλαβε τη σκηνοθεσία του sequel/reboot του The Suicide Squad.  Τώρα, σε μια νέα του συνέντευξη στο Deadline, ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol. 3 σπάει τη σιωπή του μιλώντας εφ'όλης της ύλης. 

Ανέφερε πώς οι πρώτες συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της Disney, Alan Horn, έμοιαζαν σαν αυτές που είχε κατά τη διάρκεια του χωρισμού του. Χωρίς να κρατάει καμία κακία προς τη Disney και με περισσότερη ωριμότητα, παρομοιάζει τους τελευταίους μήνες της ζωής του με το διαζύγιο που είχε πάρει με τη πρώην σύζυγό του:

"Θα μισούσα τον εαυτό μου εάν κοιτούσα πίσω τα τελευταία έξι χρόνια που ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου και θα σκεφτόμουν 'μα τι χάσιμο χρόνου ήταν'. Αντιθέτως, θεωρώ πως ήταν μια περίοδος όπου πραγματικά ωρίμασα και ήμασταν πραγματικά καλά ο ένας με τον άλλον. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και απλώς δεν έπρεπε να είχαμε πάρει την απόφαση να παντρευτούμε αλλά άξιζε που έζησα αυτά τα έξι χρόναι με την πρώην μου. Έτσι ήθελα να νιώσω με την Disney. Δεν ήθελα να αναπολώ τα χρόνια αυτά και να είμαι πικραμένος, αναστατωμένος ή θυμωμένος. Φυσικά όλα τα είδη συναισθημάτων τα ένιωσα. Απλώς ήθελα να είμαι άνετος όταν θα έλεγα το αντίο και θα χωρίζαν οι δρόμοι μας και αυτό ακριβώς σκεφτόμουν ακόμη και στο meeting που είχαμε, μια-δυο βοδμάδες αφότου όλα συνέβησαν."

Ο ίδιος του παραδέχεται για ακόμη μια φορά το λάθος που έκανε και παίρνει την ευθύνη πάνω του λέγοντας ότι η Disney είχε κάθε δικαίωμα να τον απολύσει. Αποκαλύπτει κιόλας το τεράστιο βάρος και την πίεση που δέχτηκε από όλη αυτήν την κατάσταση:

Την πρώτη μέρα....θα πω ότι ήταν η πιο έντονη ημέρα όλης της ζωής μου. Υπήρξαν και άλλες δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, όπως όταν απεξαρτήθηκα σε νεαρή ηλικία ή τον θάνατο φίλων μου από αυτοκτονία. Αυτή η φορά όμως ήταν απίστευτα τεταμμένη. Συνέβη και ήταν σαν όλα να τελείωσαν. Ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή που όλα συνέβησαν αστραπιαία ότι είχα απολυθεί. Ένιωσα ότι η καριέρα μου είχε τελειώσει. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι για τον James Gunn το 2020 θα είναι μια ιδιαίτερα γεμάτη χρονιά καθώς θα ολοκληρώνει το The Suicide Squad, ενώ θα ξεκινούν τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3.