Rock, Paper, Scissors trailer | Ένα αθώο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να γίνει φονικό σε επικίνδυνα χέρια

Πόσο μάλλον σε αυτά ενός serial killer
15 Μαΐου 2019 21:06
Rock, Paper, Scissors trailer | Ένα αθώο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να γίνει φονικό σε επικίνδυνα χέρια

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Rock, Paper, Scissors του Tom Holland (Child’ s Play), το σενάριο του οποίου επιμελήθηκαν οι Kerry Fleming και Victor Miller (Friday the 13th).

Εν προκειμένω, η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Peter Harris’, έναν κατά συρροή δολοφόνο που είναι γνωστός και με το προσωνύμιο «ο Κουκλοποιός». Έχοντας βγει πρόσφατα από ένα ψυχιατρικό άσυλο για εγκληματίες, επιστρέφει στο οικογενειακό του σπίτι. Μόλις εντούτοις, διαβαίνει το κατώφλι της κατοικίας του, ξυπνούν και πάλι μέσα του σκοτεινές αναμνήσεις από την τραυματική παιδική του ηλικία όπως επίσης και αποκρουστικές εικόνες από τα θύματα των φόνων που διέπραξε. Το ζήτημα είναι ότι η γνωριμία του με την νεαρή ‘Ashley’ θα αναζωπυρώσει την επιθυμία του ‘Peter’ να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές οδηγώντας τον σε μία μοιραία απόφαση που μοιάζει με φρικιαστικό μονόδρομο.

Στο Rock, Paper, Scissors πρωταγωνιστούν οι: Michael Madsen, Tatum O'Neal, Maureen McCormick, Luke Macfarlane, Quinton Aaron και η Najarra Townsend. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: