Avengers: Endgame | Ο Robert Downey Jr. ανέβασε φωτογραφίες από τη σημαντικότερη σκηνή του

"I Am Iron Man"
13 Μαΐου 2019 10:57
Avengers: Endgame | Ο Robert Downey Jr. ανέβασε φωτογραφίες από τη σημαντικότερη σκηνή του

Με την Marvel να μετράει τα δισεκατομμύρια δολάρια των εισπράξεων του Avengers: Endgame, η συζήση γύρω από την ταινία έχει μεταφερθεί αρκετά προς το μέρος των spoilers, καθώς βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προβολών της. Οι αστέρες της ταινίας μάλιστα μοιράζονται πλέον και πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια, κάτι που οι fans λατρεύουν να βλέπουν. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Ο ένας εκ των πιο σημαντικών Avengers, ο Tony Stark αποτέλεσε μια από τις μεγάλες απώλειες του "Endgame" σε μια σκηνή που σκόρπισε χαρά και θλίψη στους θεατές. Και αυτό διότι έκανε την απόλυτη θυσία παίρνοντας τα Infinity Stones από το Thanos για να κάνει το δικό του Snap. Αυτό τον αποδυνάμωσε εντελώς και έτσι οδήγησε στην θάνατό του, αλλά και στη σωτηρία των υπόλοιπων ηρώων καθώς έκανε τον Thanos και τον στρατό του σκόνη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #bts @avengers In the stills of the night... #TeamStark #thankyou (📸 @jimmy_rich ) #3000 #videovillage #flashback #throwback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) στις 9 Μάι, 2019 στις 10:12 μμ PDT

 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Robert Downey Jr. στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διηγούνται αυτή την σκηνή. Τα εν λόγω καρέ προέρχονται από τα γυρίσματα της σημαντικότερης σκηνής του ηθοποιού, όπου απεικονίζεται το τελικό Snap που έληξε τη μεγάλη μάχη του Endgame και χάρισε επίσης μια από τις μεγάλες ατάκες, το περίφημο "I Am Iron Man"