Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame αποκάλυψαν τον όρο της επιστροφής τους στο MCU

"Είναι θέμα του να βρούμε τη σωστή ιστορία που θα μας εμπνεύσει"
11 Μαΐου 2019 20:22
Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame αποκάλυψαν τον όρο της επιστροφής τους στο MCU

Τα αδέλφια Russo απολαμβάνουν αυτές τις μέρες τις δάφνες τηε επιτυχίας τους με το Avengers: Endgame, τη δεύτερη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. Τον περασμένο μήνα ενόψει της πρεμιέρας του φιλμ τους, είχαν ξεκαθαρίσει πως αυτή θα είναι και η τελευταία τους συνεργασία με τη Marvel Studios.

Ωστόσο, φαίνεται τα πράγματα άλλαξαν όπως και οι δηλώσεις του σκηνοθετικού διδύμου της Marvel. Σε μια νέα τους συνέντευξη, όμως αποκάλυψαν ότι υπάρχει ένα πράγμα που θα τους τραβούσε πίσω στο Marvel Cinematic Universe.

Ο Joe Russo είπε χαρακτηριστικά στο Business Insider

Είναι θέμα του να βρεθεί η σωστή ιστορία που θα μας εμπνεύσει. Για αυτό σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μας κάθε μέρα. Λατρεύω τον Ben Grimm από τους Fantastic Four. Ο Doctor Doom ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου κακούς. 

Αφήνοντας να εννοηθεί πως μια ταινία με τους Fantastic Four και τον Doctor Doom θα ήταν αρκετό για να σημάνει την επιστροφή του διδύμου στο MCU. Ωστόσο, ο αδερφός του Anthony Russo συμπλήρωσε:

Ίσως να υπάρξει μια ιδέα που θα μας έρθει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει. 

Τώρα που στην ιδιοκτησία της Disney βρίσκεται η 20th Century Fox όλοι αυτοί οι χαρακτήρες επέστρεψαν στα χέρια της Marvel. Είναι θέμα χρόνου πλέον πώς οι Fantastic Four θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στο MCU με την δική τους ταινία.