Spider-Man: Far From Home | Ο Mysterio εξηγεί τον μετά "Endgame" κόσμο (video)

Δείτε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική σκηνή του sequel
10 Μαΐου 2019 11:04
Spider-Man: Far From Home | Ο Mysterio εξηγεί τον μετά "Endgame" κόσμο (video)

Το πρόσφατο νέο trailer του Spider-Man: Far From Home περιείχε προειδοποίηση για spoilers για όσους δεν είδανε το Avengers: Endgame, καθώς η ταινία εξελίσσεται μερικά μετά το τέλος του. Επομένως, ότι διαβάσετε παρακάτω αποτελεί SPOILER και μπορείτε να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη.

Μέσα από το trailer του Far From Home μάθαμε ότι τελικά το Snap του Endgame προκάλεσε ένα ρήγμα στην δική μας πραγματικότητα ανοίγοντας έτσι τις πιθανότητες του "Multiverse". Ο Quentin Beck aka Mysterio του Jake Gyllenhaal είναι από μια παράλληλη διάσταση και όπως λέει ο Nick Fury: "Είναι από τη Γη, απλά όχι από την δική μας." 

Σε ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορείτε να δείτε ολόκληρη αυτή τη σκηνή. Το highlight όμως είναι ότι ο Mysterio αποκαλύπτει πως λειτουργεί το concept του Multiverse, από ποια Γη προέρχεται ο ίδιος του και σε ποια Γη εκτυλίσσεται το MCU που ξέρουμε, δηλαδή την Earth-833 και την Earth-616 αντίστοιχα. 

Οι fans των comics είναι εξοικειωμένοι με αυτό το concept που κρύβει εκατοντάδες διαφορετικές πιθανότητες για τους χαρακτήρες, όμως τώρα εισάγεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Mακριά από τον Τόπο του) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου 2019.