The Outsider trailer | Έρχεται μία νέα ιστορία εκδίκησης με φόντο την Άγρια Δύση

Και με την υπογραφή του Timothy Woodward Jr.
09 Μαΐου 2019 21:38
The Outsider trailer | Έρχεται μία νέα ιστορία εκδίκησης με φόντο την Άγρια Δύση

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο western-θρίλερ εκδίκησης The Outsider του Timothy Woodward Jr. το οποίο συνιστά μία ανεξάρτητη παραγωγή εποχής που σε σενάριο του Sean Ryan μας μεταφέρει στην Άγρια Δύση.

Η υπόθεση εστιάζει στον ‘Jing’ (Jon Foo), εργάτη ενός σιδηρόδρομου ο οποίος αναζητά μία καλύτερη τύχη στην ζωή του που όμως θα πάρει συγκλονιστική τροπή όταν βρεθούν στον δρόμο του μία ομάδα από διεφθαρμένους εκπροσώπους του Νόμου. Η προσωπική τραγωδία που θα βιώσει ο ήρωας τον ωθεί σε ένα μονοπάτι αυτοδικίας ενώ αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν πρώην σερίφη (Sean Patrick Flanery) για να απαλλάξουν την περιοχή από την παρουσία του παραπάνω αδίστακτου γκρουπ που έχει τον τόπο υπό τον έλεγχό του.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Tracy Adkins, Danny Trejo και Kaiwi Lyman. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Lauren de Normandie και Johnny Cleveland.

Το The Outsider αναμένεται να κάνει ποδαρικό σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 14 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: