Avengers: Endgame | O James Cameron απαντάει στη Marvel για την "βύθιση" του Τιτανικού

Μήπως να περίμενε μέχρι το Avatar;
09 Μαΐου 2019 15:23
Avengers: Endgame | O James Cameron απαντάει στη Marvel για την "βύθιση" του Τιτανικού

Πόσα ακόμη λόγια να ειπωθούν για την ανεπανάληπτη εμπορική επιτυχία του Avengers: Endgame που σε χρόνο-ρεκόρ έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του σινεμά; Η ταινία των αδερφών Russo μετράει ήδη πάνω από $2.29 δισεκατομμύρια δολάρια, κάνοντας "σκόνη" το κατόρθωμα του Τιτανικού και τοποθετώντας τη στη 2η θέση των πιο εμπορικά επιτυχημένων ταινιών όλων των εποχών.

Η δραματική ταινία με τους Leonardo DiCaprio και Kate Winslet κρατούσε εδώ και δύο δεκαετίες την δεύτερη θέση για να έρθει το Endgame και να το "βυθίσει" στην 3η θέση. 

Το επίτευγμα αυτό δεν πήγε ασχολίαστο από τον σκηνοθέτη του James Cameron, ο οποίος μέσα από το Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα, δίνοντας συγχαρητήρια στη Marvel για αυτήν την επιτυχία. 

"Προς τον Kevin Feige και όλους εκεί στη Marvel, ένα παγόβουνο βύθισε τον πραγματικό Τιτανικό. Χρειάστηκαν οι Avengers για να βυθίσουν τον δικό μου "Τιτανικό". Όλοι εδώ στην Lightstorm Entertainment χαιρετίζουν το απίθανό αυτό επίτευγμα. Δείξατε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Οι αναλυτές  προβλέπουν ότι με την ταχύτητα που ο κόσμος βλέπει το Avengers: Endgame  είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και το Avatar ως την πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών με $2.78 δισεκατομμύρια. 

Μήπως ο Cameron να κρατούσε αυτό το μήνυμα λίγες βδομάδες ακόμη;