Marvel: Το καλοκαίρι θα μάθουμε ποιες είναι οι ταινίες του Phase 4

Κάντε υπομονή fans της Marvel
09 Μαΐου 2019 11:11
Marvel: Το καλοκαίρι θα μάθουμε ποιες είναι οι ταινίες του Phase 4

Μερικά 24ωρα από τη δημοσίευση του προγράμματος κυκλοφοριών της Walt Disney Company όπου μάθαμε πότε θα βγουν τα sequels του Avatar, η νέα Star Wars τριλογία αλλά και οι επόμενες ταινίες της Marvel, έχουμε νέες πληροφορίες για το προαναφερθέν. Στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων της Disney, ο CEO της εταιρίας, Bob Iger, γνωστοποίησε πώς πολύ σύντομα θα μάθουμε ποιες θα είναι οι ταινίες μετά το Spider-Man: Far From Home.

Αν και ακόμη δεν επιτρέπεται να πει τίποτα ανέφερε ότι αυτό το καλοκαίρι θα μάθουμε τις ταινίες του Phase 4 του Marvel Cinematic Universe. Έκανε ένα μικρό tease λέγοντας ότι το Avengers: Endgame περιέχει μερικά στοιχεία για το τι μέλλει γεννέσθαι στο MCU.

Η κοινή λογική λέει ότι η Marvel Studios θα έχει ένα μεγάλο πάνελ στο Hall H στην επερχόμενη San Diego Comic-Con όπου εκεί θα πραγματοποιήσει τις ανακοινώσεις της, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πώς πέρυσι την προσπέρασε. Το event λαμβάνει χώρα μεταξύ 18-21 Ιουλίου. 

To πρόγραμμα κυκλοφοριών περιλαμβάνει οχτώ ατιτλοφόρητες Marvel ταινίες και δεν απέχει η ώρα που θα μάθουμε περισσότερα για αυτές.