Rim of the World | Στο πρώτο trailer το ‘Stranger Things’ και το ‘Independence Day’ ενώνονται

Και μία παρέα πιτσιρικάδων σκοπεύει να σώσει τον κόσμο
07 Μαΐου 2019 18:07
Rim of the World | Στο πρώτο trailer το ‘Stranger Things’ και το ‘Independence Day’ ενώνονται

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για την επερχόμενη sci-fi περιπέτεια Rim of the World του McG (Charlie’s Angels) η οποία σε σενάριο του Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class) μοιάζει να φέρει επιρροές τόσο από το Stranger Things όσο και από το Independence Day.

Η δράση του εν λόγω φιλμ εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι δραστηριότητες σε μία κατασκήνωση έχουν μόλις αρχίσει. Εκεί τέσσερις ατίθασοι έφηβοι διαπιστώνουν ότι έχουν μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν απ’ το να μάθουν πώς να κάνουν κανό, και αναρρίχηση με σχοινιά αφού εξωγήινοι ξαφνικά εισβάλουν στον πλανήτη. Τα παιδιά αποφασίζουν λοιπόν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το μέρος που κάποτε κατακλυζόταν από ανθρώπους, έχοντας εκείνα μονάχα τον τρόπο να σταματήσουν την απειλή αυτή. Χωρίς κανένα ίχνος από ενήλικες και χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές να τους διευκολύνουν προς την σωστή κατεύθυνση, συνεργάζονται, παλεύουν να κυριαρχήσουν επί των φόβων τους και να σώσουν την Γη.

Πρωταγωνιστούν οι: Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto και ο Andrew Bachelor.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Mary Viola, Susan Solomon-Shapiro και ο Matt Smith.

Το Rim of the World αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: