To νέο trailer του Spider-Man: Far From Home αποκαλύπτει τι γίνεται μετά το Endgame

Κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για τη συνέχεια του MCU
06 Μαΐου 2019 15:56
To νέο trailer του Spider-Man: Far From Home αποκαλύπτει τι γίνεται μετά το Endgame

H Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο επίσημο trailer του Spider-Man: Far From Home, το οποίο μάλιστα έρχεται με ειδική προειδοποίηση από τον Tom Holland ότι περιέχει spoilers για την κατάληξη του Avengers: Endgame. Επομένως, δείτε το νέο trailer με δική σας ευθύνη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Και όχι άδικα μιας και στα πρώτα δευτερόλεπτά του βλέπουμε πώς ο Peter Parker αντιμετωπίζει τον θάνατο του μέντορά του, Tony Stark (Robert Downey Jr.), μαζί με τον Happy Hogan (Jon Favreau), σε έναν κόσμο ο οποίος μοιάζει διαφορετικός μετά το Endgame.

Και αυτό αποκαλύπτεται από τα λόγια του Nick Fury (Samuel L. Jackson), ο οποίος συστήνει στον Parker τον νέο του συνεργάτη, τον κ. Beck που δεν είναι άλλος από τον Mysterio του Jake Gyllenhaal. Η έκπληξη όμως είναι πώς ο Fury λέει ότι "Ο κ. Beck είναι από τη Γη. Απλά όχι από την δική μας." και εξηγεί λίγο παρακάτω πώς το "Snap άνοιξε μια τρύπα στη διάστασή μας". 

Έτσι εξηγούνται κάποια από τα ερωτήματα που άφησε το time travel του Endgame και ανοίγουν πλέον οι πύλες των multi-verse στο MCU. Το φιλμ σε σκηνοθεσία Jon Watts θα αποτελέσει, επίσης, το πραγματικό τέλος του Phase 3 της Marvel.

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Mακριά από τον Τόπο του) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου 2019.