The Place Of No Words trailer | Ο Mark Webber πλάθει έναν ξεχωριστό μύθο για τη ζωή και τον θάνατο

Με μία πολύ προσωπική και συγκινητική δουλειά
03 Μαΐου 2019 16:30
The Place Of No Words trailer | Ο Mark Webber πλάθει έναν ξεχωριστό μύθο για τη ζωή και τον θάνατο

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το ιδιαίτερο δράμα The Place of No Words του Mark Webber το οποίο πραγματοποίησε ένα πέρασμα στο Tribeca Film Festival, και αφηγείται ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών με σημείο αναφοράς την οικογένεια, την ζωή και τον θάνατο.

Το εν λόγω έργο θέτει στο επίκεντρο την ερώτηση που κάνει κάθε μικρό παιδί στους γονείς του: «Πού πάμε όταν πεθαίνουμε;». Ο σκηνοθέτης που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί το σενάριο και πρωταγωνιστεί εν προκειμένω, προσεγγίζει με ευαισθησία, δημιουργικότητα και πολύ ευρηματικό τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα, συνδυάζοντας πραγματικότητα και φαντασία σε ένα θέαμα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο. Φτιάχνει μία περιπέτεια με έντονα τα γνήσια χαρακτηριστικά της παιδικής αθωότητας, αφηγούμενος ένα ρεαλιστικό παραμύθι που μέσα του εντούτοις υπάρχει χώρος και για θρυλικά πλάσματα ενώ ένας μικρούλης ήρωας προσπαθεί να τα ανακαλύψει εξερευνώντας έννοιες όπως η αγάπη, η χαρά, ο φόβος για το άγνωστο, η απώλεια, και η μνήμη.

Δίπλα στον Webber παίζει η αληθινή του σύντροφος, Teresa Palmer, και ο μικρός τους γιος, Bodhi Palmer.

Το cast του The Place of No Words συναπαρτίζουν επίσης οι: Nicole Elizabeth Berger, Eric Olsen, Sarah Wright Olsen, και η Phoebe Tonkin.