Crawl trailer | Στο πρώτο trailer μία κόρη και ένας πατέρας είναι στο έλεος μίας βιβλικής καταστροφής

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κινδυνεύουν να γίνουν λεία για κάμποσους πεινασμένους αλιγάτορες!
03 Μαΐου 2019 16:08
Crawl trailer | Στο πρώτο trailer μία κόρη και ένας πατέρας είναι στο έλεος μίας βιβλικής καταστροφής

Η Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Crawl του Alexandre Aja (The Hills Have Eyes remake), όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους Kaya Scodelario (The Maze Runner, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) και Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile).

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Shawn και Michael Rasmussen. Εν προκειμένω, η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν τυφώνα που σαρώνει την Florida. Η ‘Haley’ (Scodelario) παρακούει τις εντολές που έχουν δώσει οι τοπικές αρχές για εκκένωση της περιοχής και ξεκινάει να ψάξει τον πατέρα της (Barry Pepper) η τύχη του οποίου αγνοείται. Η ηρωίδα τον βρίσκει βαριά τραυματισμένο κοντά στο σπίτι τους. Ωστόσο, οι δυο τους παγιδεύονται εκεί εξαιτίας της πλημμύρας που έχει πλήξει το μέρος.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και οι πιθανότητες να γλιτώσουν από την ισχυρή καταιγίδα μειώνονται ολοένα και περισσότερο. Σύντομα όμως, μεταξύ άλλων, η ‘Haley’ και ο γονιός της θα έρθουν αντιμέτωποι με την ανατριχιαστική συνειδητοποίηση ότι καθώς ανεβαίνει η στάθμη των υδάτων άλλο τόσο πιο κοντά έρχονται σε έναν από τους χειρότερους φόβους τους. Μέσα στα θολά, ορμητικά νερά κολυμπούν ελεύθεροι αρκετοί πεινασμένοι αλιγάτορες.

Πίσω από την παραγωγή του project ανέλαβαν οι Sam Raimi (Evil Dead movies) και Craig Flores (300 films).

Το Crawl αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: