Peter Mayhew: Το cast του Star Wars αποχαιρετά τον Chewbacca

George Lucas, Mark Hamill και Harrison Ford λένε αντίο στον Chewie τους
03 Μαΐου 2019 12:38
Peter Mayhew: Το cast του Star Wars αποχαιρετά τον Chewbacca

Η είδηση του θανάτου του Peter Mayhew σκόρπισε θλίψη στο σύμπαν και τους fans του Star Wars, όντας ο ηθοποιός που έδωσε την ψυχή και την εκφραστικότητα στο αγαπημένο τριχωτό Wookie της μεγάλης οθόνης.

Ήταν ο ευγενής γίγαντας της παρέας που εμπνεύστηκε ο George Lucas και παρά το ότι στα νιάτα του έφτανε σε ύψος τα 2.18μ, μπορούσε απλά με τη γλώσσα του σώματος να μεταφέρει τον θυμό, την αγάπη, την περιέργεια και την χαρά.

Το cast του Star Wars και οι επί χρόνια συνεργάτες και φίλοι του εξέφρασαν τη λύπη τους για το χαμό του "Chewbacca" τους. Ανάμεσα σε αυτούς που είπανε το δικό τους τελευταίο αντίο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ήταν οι: Mark Hamill, Billy Dee Williams, J.J. Abrams, Joonas Suotamo, Rian Johnson (σκηνοθέτης του The Last Jedi), Robert Iger (CEO της Disney), Kathleen Kennedy, John Boyega και πολλοί ακόμη αστέρες όπως ο George Takei και ο William Shatner του Star Trek. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The happiness you brought to my life through Chewbacca was always enough but to meet you and experience your amazing heart was even better. Rest in peace Peter❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Boyega (@johnboyega) στις 2 Μάι, 2019 στις 5:30 μμ PDT

 

 

 

 

Το πιο συγκινητικό "αντίο" είπανε o George Lucas, ο Mark Hamill και ο Harrison Ford που ήταν στενοί φίλοι εκτός από συνεργάτες για πάνω από 30 χρόνια. 

 

Τα λόγια του Lucas: 

Ήταν ό,τι πιο κοντινό υπήρχε σε ανθρώπινο ον που θα μπορούσε να είναι και Wookie: μεγάλη καρδιά, ήπιος, ... και έμαθα να τον αφήνω πάντα να κερδίζει. Ήταν ένας καλός φίλος και είμαι θλιμμένος από τον χαμό του. "

Τα λόγια του Ford:

Ο Peter Mayhew ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, με μεγάλη αξιοπρέπεια και ευγενή χαρακτήρα. Αυτές οι πτυχές της δικής του προσωπικότητας, συν το πνεύμα και τη χάρη του, τα έφερε στον Chewbacca. Ήμασταν συνεργάτες στις ταινίες και φίλοι στη ζωή για πάνω από 30 χρόνια και τον αγάπησα. Έδωσε τη ψυχή στον χαρακτήρα και έφερε μεγάλη ευχαρίστηση στους fans του Star Wars. Ο Chewbacca ήταν ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας των ταινιών που κάναμε μαζί. Ήξερε πόσο σημαντικοί ήταν οι οπαδοί του franchise για την συνεχιζόμενη επιτυχία του και ήταν αφιερωμένος σε αυτούς. Εγώ και εκατομμύρια άλλοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Peter και αυτό που μας έδωσε όλους. Οι σκέψεις μου είναι με τη αγαπημένη του γυναίκα Angie και τα παιδιά του. Αναπαύσου, αγαπητέ φίλε μου. "

Tags: