Late Night trailer | Οι Mindy Kaling και Emma Thompson αναλαμβάνουν να σας διασκεδάσουν!

Και υπόσχονται να σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας!
02 Μαΐου 2019 21:38
Late Night trailer | Οι Mindy Kaling και Emma Thompson αναλαμβάνουν να σας διασκεδάσουν!

Το Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Late Night της Nisha Ganatra (Transparent), όπου σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε την Emma Thompson και την Mindy Kaling η οποία όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά υπογράφει και το σενάριο.

Το φιλμ που έκανε φέτος ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Sundance Film Festival, εστιάζει στην ‘Katherine Newbury’ (Thompson), μία πρωτοπόρο και θρυλική παρουσιάστρια στο είδος των late-night talk-show εκπομπών. Όμως η ίδια έχει κατηγορηθεί ότι ενίοτε γίνεται λιγάκι καυστική με εκπροσώπους του ίδιου φύλου. Αποφασίζει λοιπόν, να διαψεύσει τον εν λόγω ισχυρισμό προσλαμβάνοντας την ‘Molly’ (Kaling) ως την μόνη γυναίκα ανάμεσα στους άνδρες συνεργάτες της συντακτικής της ομάδας.

Εντούτοις, η παραπάνω περσόνα δέχεται πιέσεις από την διεύθυνση του καναλιού που τις εφιστά την προσοχή ότι τα νούμερα τηλεθέασης αρχίζουν να παίρνουν την κατιούσα και ήδη φτάνουν στα αυτιά της οι πρώτοι ψίθυροι για αναζήτηση αντικαταστάτη της. Από την άλλη, η ‘Molly’, θέλοντας να αποδείξει ότι δεν είναι απλά μία λύση ανάγκης και ότι μπορεί κάλλιστα να υποστηρίξει την θέση της εκεί, αποφασίζει να βοηθήσει την ‘Katherine’ δίνοντας μία αναζωογονητική ανάσα στο σόου και την καριέρα της, αλλά σημειώνοντας παράλληλα μία γενικότερη εκπληκτική αλλαγή σε αυτόν τον τύπο θεάματος.

Το cast συναπαρτίζουν οι: John Lithgow (Daddy’s Home 2), Hugh Dancy (Hannibal), Reid Scott (Veep), Denis O’Hare (American Horror Story) και Megalyn Echikunwoke (Arrow).

Το Late Night θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες από Amazon Studios στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: