Child’s Play (αφίσα) | Ο ‘Chucky’ βάζει στο μάτι μία από τις πιο αγαπημένες μορφές του ‘Toy Story 4’

Και δείχνει να επανέρχεται ακόμη πιο αμείλικτος
01 Μαΐου 2019 19:11
Child’s Play (αφίσα) | Ο ‘Chucky’ βάζει στο μάτι μία από τις πιο αγαπημένες μορφές του ‘Toy Story 4’

Κυκλοφόρησε νέα αφίσα για το επερχόμενο θρίλερ τρόμου Child’s Play του Lars Klevberg (Polaroid), όπου απ’ ό,τι φαίνεται μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες του Toy Story 4 μπαίνει στο στόχαστρο του ‘Chucky’!

Ο Tyler Burton Smith επιμελήθηκε το σενάριο του εν λόγω φιλμ το οποίο εμπνέεται από την παλιά ταινία του 1988. Το reboot αυτό έρχεται να εμπλουτίσει με ένα επιπλέον κεφάλαιο την ανατριχιαστική ιστορία της πιο μοχθηρής κούκλας του κόσμου.

Στην σύγχρονη αυτήν αφήγηση, η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία νεαρή μητέρα, την ‘Karen’ (Aubrey Plaza) και τον γιο της, ‘Andy Barclay’ (Gabriel Bateman), που θα βρεθούν στο στόχαστρο του φονικού, παιχνιδιού το οποίο αντίθετα με την κλασική horror μυθοπλασία του Don Mancini εν προκειμένω δεν καταλαμβάνεται από την υπερφυσική παρουσία ενός δολοφόνου. Στην παρούσα περίπτωση έχει κατασκευαστεί με έναν κώδικα προγραμματισμού, το οποίο αν το χακάρει κάποιος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα θανατηφόρο όπλο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Marlon Kazadi, Beatrice Kitsos (The Exorcist), Ty Consiglio (Wonder) Carlease Burke (Jumanji: Welcome to the Jungle), και ο Mark Hamill (Star Wars).

Το Child's Play αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 21 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: