Στο Star Wars μελλοντικά οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame;

Θετικός εμφανίστηκε ο CEO της Disney στο ενδεχόμενο
30 Απριλίου 2019 12:03
Στο Star Wars μελλοντικά οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame;

Μια αναπάντεχη ανταλλαγή tweets στο Twitter μπορεί να αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ότι τα αδέρφια Russo μπορεί να μετακομίσουν στο μέλλον σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Λίγες μέρες μετά την άνευ προηγουμένου εισπρακτική επιτυχία του Avengers: Endgame (μετράει ήδη πάνω από $1.2 δις), ένας fan του Star Wars στο Twitter εκθείασε το σκηνοθετικό δίδυμο για τη δουλειά τους, εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνουν κάποιο Star Wars project. 

Μάλιστα έκανε mention τον CEO της Disney, Bob Iger:

Η ενθουσιώδης απάντησή του, όμως, στην επιθυμία αυτή ήταν κάτι το αναπάντεχο, γράφοντας μάλιστα ότι τους "λατρεύει". Χωρίς αυτό να αποτελεί μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι Anthony και Joe Russo θα μετακομίσουν στο σύμπαν του Star Wars, το ενδεχόμενο δεν αποκλείεται παρόλα αυτά. 

Δεν μπορούμε, άλλωστε, να γνωρίζουμε τι συμβαίνει παρασκηνιακά και εάν γίνονται συζητήσεις με τους Russo και τη Lucasfilm. Ήδη κάποια σημαντικά στελέχη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel έχουν μεταπηδήσει στο Star Wars, όπως ο Jon Favreau, σκηνοθέτης του Iron Man, αλλά και ο Taika Waititi του Thor: Ragnarok, για λογαριασμό της σειράς του Disney+, The Mandalorian