The Intruder trailer | Οι Michael Ealy και Meagan Good νόμιζαν ότι βρήκαν τον δικό τους παράδεισο

Αλλά ο Dennis Quaid σύντομα θα τους αποδείξει το αντίθετο
29 Απριλίου 2019 19:43
The Intruder trailer | Οι Michael Ealy και Meagan Good νόμιζαν ότι βρήκαν τον δικό τους παράδεισο

Η Sony Pictures Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ The Intruder του Deon Taylor, όπου πρωταγωνιστούν ο Michael Ealy (Barber Shop) και η Meagan Good (Think Like a Man, Monster Hunter).

Οι δύο ηθοποιοί ερμηνεύουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, τον ‘Scott’ και την ‘Annie Russell’ αντίστοιχα, που μετακομίζουν στην Napa Valley έχοντας βρει την κατοικία που ανέκαθεν ονειρεύονταν. Εντούτοις, ο ‘Charlie Peck’ (Dennis Quaid), ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού, ενώ γίνεται κανονικά η πώληση του ακινήτου, δεν μοιάζει ακόμη και τόσο έτοιμος να το αφήσει. Σταδιακά, η κτητική του στάση μετατρέπεται σε μία άκρως τοξική και επικίνδυνη εμμονή. Δεν αργεί η ώρα που το ανδρόγυνο θα καταλάβει ότι το άτομο αυτό κρύβει κάτι σκοτεινό, με τους δύο νέους να βρεθούν αντιμέτωποι με τον παραλογισμό του ‘Charlie’ ο οποίος τώρα πια θα τους δείξει το αληθινό του πρόσωπο.

Το σενάριο επεξεργάστηκε ο David Loughery. Καθήκοντα παραγωγού ανέλαβαν οι Roxanne Avent, Mark Burg, Jonathan Schwartz και ο Brad Kaplan.

Το The Intruder αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 3 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: