Aladdin trailer | Ανεβείτε πάνω στο μαγικό χαλί

Και φύγαμε για την Agrabah!
29 Απριλίου 2019 19:00
Aladdin trailer | Ανεβείτε πάνω στο μαγικό χαλί

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την πολυαναμενόμενη live-action διασκευή Aladdin του Guy Ritchie (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E.) η οποία μας προσκαλεί να επιστρέψουμε στην Agrabah με τον Mena Massoud (Jack Ryan) να είναι ο οδηγός μας εδώ ως ο ομώνυμος ήρωας.

Ο εν λόγω ηθοποιός εν προκειμένω συμπρωταγωνιστεί με τον δις υποψήφιο για Χρυσό Αγαλματίδιο, Will Smith (Ali, Men in Black) που μας συστήνεται ως το τζίνι του λυχναριού, αλλά και με την Naomi Scott (Power Rangers) που ερμηνεύει την Πριγκίπισσα Γιασμίν!

Σε σενάριο πια του John August (Dark Shadows, Big Fish), η πιο φρέσκια αφήγηση του κλασικού παραμυθιού της Disney που το 1992 ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, έρχεται να μας συνεπάρει με τις περιπέτειες του πιο κατεργάρη αλλά και καλόκαρδου θρυλικού κλέφτη, ‘Aladdin’. Αυτός, το μαϊμουδάκι του, ο ‘Abu’, ένα μαγικό χαλί και το τζίνι θα μπουν σε απίστευτες ιστορίες. Ωστόσο, ο παραπάνω νεαρός θα ερωτευτεί την κόρη του Σουλτάνου (Navid Negahban) και θα προκαλέσει τον φθόνο ενός πανίσχυρου μάγου, του ‘Jafar’ (Marwan Kenzari) που θα θελήσει να  αναλάβει εκείνος τα ηνία της εξουσίας στο βασίλειο.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Billy Magnussen (Into the Woods), και ο Numan Acar (Homeland), και ο Alan Tudyk (Wreck-It Ralph).

Το Aladdin θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: