Οι ταινίες της 20th Century Fox που κόπηκαν από την Disney

Και αυτές που παίρνουν το πράσινο φως
26 Απριλίου 2019 21:03
Οι ταινίες της 20th Century Fox που κόπηκαν από την Disney

Δεν είναι όλα ρόδινα όσον αφορά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney και συγκεκριμένα στον απόηχό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, ήδη η Disney έχει διακόψει την παραγωγή σε αρκετές ταινίες που βρισκόντουσαν υπό ανάπτυξη. Ήδη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το News of the World με τον Tom Hanks αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα κυκλοφοριών, μαζί με τα On the Come Up και Mouse Guard που αποτελούν μεταφορές των βιβλίων της Angie Thomas.

Από το τμήμα της Fox 2000 που πλέον αποτελεί παρελθόν μιας και διαλύθηκε εν μέσω της συγχώνευσης, ακυρώθηκε το Fruit Loops μια δραματική κωμωδία με τον Woody Harrelson. 

Στις ταινίες που τελικά παίρνουν το πράσινο φως συγκαταλέγεται το prequel φιλμ του Kingsman franchise, με τίτλο Kingsman: The Great Game που θα σκηνοθετήσει ο Matthew Vaughn.

H κινηματογραφική μεταφορά του Fear Street από τον R.L. Stine, το sequel του "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρες" με τίτλο Death on the Nile του σκηνοθέτη Kenneth Branagh, καθώς και το remake του West Side Story δια χειρός Steven Spielberg είναι επίσης κάποιες κινηματογραφικές παραγωγές που θα επιζήσουν από την συγχώνευση.