Aladdin trailer | Εσείς ακόμη να κάνετε τρεις ευχές;

Μα αφού είναι εδώ το αγαπημένο μας τζίνι, τί περιμένετε;!
25 Απριλίου 2019 19:59
Aladdin trailer | Εσείς ακόμη να κάνετε τρεις ευχές;

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την επερχόμενη live-action περιπέτεια Aladdin του Guy Ritchie (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E.) η οποία θα μας ταξιδέψει στην μαγευτική Agrabah με τον Mena Massoud (Jack Ryan) να μας συστήνεται εδώ ως ο ομώνυμος ήρωας.

Ο νεαρός ηθοποιός έχοντας στο πλευρό του τον δις υποψήφιο για Όσκαρ, Will Smith (Ali, Men in Black) ως το τζίνι του λυχναριού και την Naomi Scott (Power Rangers) ως την Πριγκίπισσα Γιασμίν, μας προσκαλεί να ξαναζήσουμε «βραδιές μαγικές»!

Η πιο μοντέρνα εκδοχή του κλασικού μύθου της Disney που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους το 1992 ζωντανεύει πια μέσα από άλλη μία εντυπωσιακή εξιστόρηση, και μάλιστα σε σενάριο του John August (Dark Shadows, Big Fish)!

Ο νεαρός και ευφυέστατος κλέφτης ‘Aladdin’ μαζί με το μαϊμουδάκι του, τον ‘Abu’, ένα μαγικό χαλί και το πρόσχαρο τζίνι θα περάσουν απίστευτα σκηνικά. Στο μεταξύ όμως θα του κλέψει την καρδιά η κόρη του Σουλτάνου (Navid Negahban) και θα γίνει στόχος ενός μοχθηρού μάγου, του ‘Jafar’ (Marwan Kenzari) που προσπαθήσει να οριστεί εκείνος κυβερνήτης του βασιλείου.

Συμμετέχουν επίσης οι: Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Billy Magnussen (Into the Woods), και ο Numan Acar (Homeland), και ο Alan Tudyk (Wreck-It Ralph).

Την μουσική του soundtrack επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, συνθέτης Alan Menken (Beauty and the Beast, The Little Mermaid) έχοντας συμπεριλάβει και τα πρωτότυπα κομμάτια του παλιότερου φιλμ, με δύο καινούργιες συνθέσεις του ίδιου και των Benj Pasek και Justin Paul (La La Land, Dear Evan Hansen) να συμπληρώνουν τις μελωδίες της ταινίας.

Το Aladdin καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: