See You Yesterday | Στο επίσημο trailer διαταράσσεται το χωροχρονικό συνεχές

Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Stefon Bristol και του Spike Lee ως παραγωγό
22 Απριλίου 2019 22:19
See You Yesterday | Στο επίσημο trailer διαταράσσεται το χωροχρονικό συνεχές

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο φιλμ επιστημονικής φαντασίας See You Yesterday το οποίο εμπνέεται από μία σύντομης διάρκειας ταινία του Stefon Bristol ο οποίος κάθεται και εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ, Spike Lee (BlacKkKlansman) επωμίζεται καθήκοντα παραγωγού.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε δύο λυκειόπαιδα και επιστημονικές διάνοιες, τους κολλητούς ‘C.J.’ και ‘Sebastian’ που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια και έχουν αφιερώσει όλο τους το είναι δουλεύοντας πάνω σε μία δική τους αυτοσχέδια εφεύρεση που επιτρέπει το ταξίδι στον χρόνο. Όταν ωστόσο, ο μεγαλύτερος αδερφός της C.J., o ‘Calvin’ πεθαίνει έπειτα από μία συνάντησή του με άνδρες της αστυνομίας, το παραπάνω χαρισματικό δίδυμο αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή την ιδιότυπη κατασκευή που έφτιαξαν προκειμένου να σώσουν τον νεαρό.

Πρωταγωνιστούν οι: Eden Duncan-Smith (Annie), Danté Crichlow, Brian ‘Astro’ Bradley (I Am the Night), Johnathan Nieves (Better Call Saul), Marsha S. Blake (Orange is the New Black), Wavvy Jonez (The Real), Myra Lucretia Taylor (The Big Sick), και ο Ron Bobb Semple.

Το See You Yesterday αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: