IT: Chapter Two | Στο νέο στιγμιότυπο ο ‘Bill Denbrough’ δείχνει τρομερά ανήσυχος

Και έχει κάθε λόγο μιας και ο ‘Pennywise’ επιστρέφει για τα καλά!
22 Απριλίου 2019 21:56
IT: Chapter Two | Στο νέο στιγμιότυπο ο ‘Bill Denbrough’ δείχνει τρομερά ανήσυχος

Κυκλοφόρησε καινούργια φωτογραφία από το επερχόμενο φιλμ τρόμου IT: Chapter Two του Andres Muschietti, δηλαδή την κινηματογραφική συνέχεια του Αυτό, με τον James McAvoy (Glass, Split) που ενσαρκώνει τον ‘Bill Denbrough’ εν προκειμένω να μοιάζει αρκετά προβληματισμένος.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And a happy belated birthday to the great @jamesmcavoyrealdeal who will thrust his f-f-fists against anything that moves in September 6 #billdenbrough #itchapter2

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti) on Apr 22, 2019 at 2:44am PDT

Για τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel που εμπνέεται από το ομότιτλο λογοτεχνικό έργο του Stephen King, χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τοποθεσίες στο Toronto.

Εδώ λοιπόν, θα ξαναδούμε τον φονικό κλόουν ‘Pennywise’ (Bill Skarsgard) να κυνηγάει και πάλι τα μέλη του λεγόμενου ‘Losers Club’ που έχει μεταβεί πια στην φάση της ενηλικίωσης και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτήν την φρικιαστική νέμεση του παρελθόντος. Έτσι λοιπόν, πέρα από τον McAvoy που θα μας συστηθεί ως ο ‘Bill’, συμμετέχουν και ο Bill Hader(Barry) ως ο ‘Richie’, η Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) ως η ‘Beverly’, ο James Ransone (The Wire) ως ο ‘Eddie’, ο Andy Bean (Power) ως ‘Stanley’, ο Jay Ryan (Mary Kills People) ως ‘Ben’, και ο Isaiah Mustafa (Shadowhunters) ως ‘Mike’.

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται και οι Xavier Dolan (The Death, and Life of John F. Donovan), Will Beinbrink (Queen of the South), Jaeden Lieberher, Wyatt Oleff, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, και ο Jack Dylan Grazer.

Το IT: Chapter Two έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: