A Violent Separation trailer | Ένα φρικτό έγκλημα είναι πολύ κοντά στο να εξιχνιαστεί

Και δύο αδέρφια θα κληθούν να λογοδοτήσουν για αυτό
20 Απριλίου 2019 14:00
A Violent Separation trailer | Ένα φρικτό έγκλημα είναι πολύ κοντά στο να εξιχνιαστεί

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ A Violent Separation των Kevin και Michael Goetz, του οποίου το σενάριο επιμελήθηκε ο Michael Arkof, ενώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Brenton Thwaites, Alycia Debnam-Carey, Ben Robson και την Claire Holt.

Η όλη πλοκή λαμβάνει χώρα σε μία μικρή ήσυχη επαρχιακή πόλη στις Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, όπου ο ‘Norman’ (Thwaites), ένας νέος βοηθός σερίφη θα προσπαθήσει να καλύψει μία δολοφονία την οποία διέπραξε ο μεγαλύτερος αδερφός του, ‘Ray’ (Robson). Εντούτοις, ό,τι έπεται στην συνέχεια τους βρίσκει εντελώς απροετοίμαστους, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβαίας ερωτικής έλξης που αναπτύσσεται ανάμεσα στον ‘Norman’ και την νεότερη αδερφή του θύματος (Holt), την ‘Frances’ (Debnam-Carey).

Καθώς προχωράει η έρευνα, η εμπιστοσύνη μεταξύ των ηρώων και οι αντοχές των οικογενειακών τους δεσμών θα δοκιμαστούν με τα τρομερά ηθικά διλήμματα που ανακύπτουν να τους φέρνουν προ των ευθυνών τους και να τους πιέζουν να επιλέξουν ανάμεσα στο σωστό και το λάθος.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Francesca Eastwood, Gerald McRaney, και ο Ted Levine.

Το A Violent Separation αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer: