Murder Mystery (φωτο) | Οι Adam Sandler & Jennifer Aniston σε ένα ακόμη σπαρταριστό reunion

Σε παραγωγή του Netflix
20 Απριλίου 2019 13:24
Murder Mystery (φωτο) | Οι Adam Sandler & Jennifer Aniston σε ένα ακόμη σπαρταριστό reunion

Κυκλοφόρησαν καινούργια στιγμιότυπα για την επερχόμενη κωμωδία μυστηρίου Murder Mystery του Netflix, όπου σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Adam Sandler και την Jennifer Aniston οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν για τις ανάγκες του Just Go with It.

Πλέον στην νέα τους επαγγελματική συνάντηση ακολουθούν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Kyle Newacheck (Game Over, Man!, Workaholics) και το σενάριο του James Vanderbilt (White House Down).

Η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν αστυνομικό που ζει στην Νέα Υόρκη και ο οποίος θα πάει πια με την σύζυγό (Jennifer Aniston) το ταξίδι που πάντα ήθελαν, δηλαδή τον γύρο της Ευρώπης. Εντούτοις, το πρόγραμμα των διακοπών τους μόνο κατά γράμμα δεν θα πάει! Στην πτήση τους με προορισμό την Γηραιά Ήπειρο θα συστηθούν με έναν μυστηριώδη άνδρα  (Evans) που τους προσκαλεί σε μία οικογενειακή συγκέντρωση στο yacht ενός ηλικιωμένου εφοπλιστή εν ονόματι ‘Malcolm Quince’. Όταν ο ιδιοκτήτης του σκάφους βρεθεί δολοφονημένος εκείνο το βράδυ, οι υποψίες της αστυνομίας θα στραφούν εναντίον του ανδρόγυνου που από τη μια στιγμή στην άλλη θα έρθουν αντιμέτωποι με ξεκαρδιστικές αναποδιές.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, και ο Terence Stamp.

Το Murder Mystery καταφτάνει στην streaming πλατφόρμα του Netflix μέσα στον Ιούνιο του 2019.