Spider-Man: Far From Home | Του πηγαίνουν οι νέες στολές του Tom Holland (φωτο)

Νέα στιγμιότυπα με MJ και Nick Fury
19 Απριλίου 2019 11:39
Spider-Man: Far From Home | Του πηγαίνουν οι νέες στολές του Tom Holland (φωτο)

Επειδή κινούμαστε σε ρυθμούς Avengers: Endgame είναι λογικό να μην υπάρχει χρόνος να δημοσιευτεί ένα νέο trailer για το Spider-Man: Far From Home. Ωστόσο, το USA Today θέλει να ξεδιψάσει τους fans του Ανθρώπου Αράχνη με δύο νέα στιγμιότυπα από το sequel, σε σκηνοθεσία Jon Watts, που δίνουν μια καλύτερη ματιά στις δύο νέες στολές του.

Μάλιστα, στη μία βλέπουμε τους Nick Fury (Samuel L. Jackson) και Maria Hill (Cobie Smulders) ζωντανούς να δίνουν οδηγίες στον νεαρό Peter Parker του Tom Holland, που φοράει μια μαύρη tactical στολή. 

Άλλο ένα στοιχείο, λοιπόν, που λέει πως οι Fury και Hill -μαζί με τον Peter Parker- θα επιστρέψουν κάπως στο Endgame, μιας και ήταν τα τελευταία θύματα του "Snap" του Thanos επί της οθόνης. Γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι το "Far From Home" θα διαδραματίζεται μερικά λεπτά μετά το τέλος του Endgame, αποτελώντας την πρώτη Phase 4 ταινία της Marvel. 

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Mακριά από τον Τόπο του) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου 2019.