We Have Always Lived In The Castle trailer | Η φρίκη έχει ποτίσει τους τοίχους μίας έπαυλης

Και κάτι ανεξήγητα μακάβριο στοιχειώνει τους ενοίκους της
18 Απριλίου 2019 17:58
We Have Always Lived In The Castle trailer | Η φρίκη έχει ποτίσει τους τοίχους μίας έπαυλης

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό θρίλερ υπερφυσικού τρόμου We Have Always Lived In The Castle της Stacie Passon (Halt and Catch Fire, The Punisher, Transparent, Billions) που εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα της διάσημης συγγραφέως Shirley Jackson.

H όλη πλοκή εστιάζει σε μία ιδιαίτερη οικογένεια η οποία αποτελείται από την νεαρή ‘Merricat Blackwood’ (Taissa Farmiga), την μεγαλύτερη αδερφή της, την ‘Constance’ (Alexandra Daddario) και τον μεσήλικας θείος τους, ‘Julian’ (Crispin Glover). Όλοι τους ζουν μαζί έξω από την πόλη σε μία πολυτελή έπαυλη.

Μετά τον μυστηριώδη θάνατο του πατέρα των δύο κοριτσιών, διαδίδεται στην τριγύρω περιοχή ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε με αρσενικό από κάποιον απ’ τους οικείους του. Οι συγγενείς του λοιπόν, αποφασίζουν να απομονωθούν από τον έξω κόσμο και τα όσα ακούγονται για αυτούς. Ωστόσο, η μέχρι πρότινος ηρεμία τους θα μετατραπεί σύντομα σε χάος όταν ο ‘Charles’, ένας μακρινός τους ξάδερφος (Sebastian Stan) έρχεται να τους επισκεφθεί και να ταράξει τις ισορροπίες της καθημερινότητάς τους.

Το We Have Always Lived in the Castle που προβλήθηκε και στο περασμένο Los Angeles Film Festival, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: