Avengers: Endgame | Στο νέο trailer θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους και θα εκδικηθούν

Η Τελευταία Πράξη των Avengers κάνε πρεμιέρα στις 24 Απριλίου
16 Απριλίου 2019 20:37
Avengers: Endgame | Στο νέο trailer θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους και θα εκδικηθούν

Για τον υπόλοιπο κόσμο το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα σε 10 ημέρες όμως, εμείς εδώ στην Ελλάδα, μαζί με κάποιες ακόμη χώρες όπως η Αυστραλία, θα είμαστε από τους τυχερούς που θα το δουν δυο μέρες νωρίτερα. Η Marvel Studios συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση και για αυτό δημοσίευσε ένα ακόμη διαφημιστικό σποτ που αν και το βαφτίζει έτσι η διάρκειά του μοιάζει περισσότερο για trailer. 

Στα δύο λεπτά κάνει μια ολόκληρη αναδρομή σε όλες τις ταινίες του MCU από το πρώτο Iron Man, το Thor, το Spider-Man, το Captain America, τα Guardians of the Galaxy, Black Panther, Ant-Man, Doctor Strange μέχρι και το πρόσφατο Captain Marvel, έως ότου φτάσει στην.... τελευταία πράξη του "Endgame". Εκεί όπου ο "Cap" λέει "Πριν τελειώσουμε, έχουμε ακόμη μια υπόσχεση να κρατήσουμε" και αμέσως μετά ο Tony Stark ακούγεται να λέει οργισμένος "Εάν δεν προστατέψουμε τη Γη, τότε σίγουρα θα την εκδικηθούμε".

Εκεί όπου θα γραφεί ο επίλογος των 22 ταινιών που απαρτίζουν το "Infinity Saga" του MCU στην ταινία που σκηνοθετούν οι Anthony και Joe Russo, η οποία θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια -για φιλμ της Marvel- με 3 ώρες και 2 λεπτά. 

To Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 24 Απριλίου 2019.