Πανικός με τα εισιτήρια του Avengers: Endgame - Πενταπλάσιες προπωλήσεις από το "Infinity War"

Αναμένεται να σπάσει τα ταμεία από τις πρώτες ημέρες
14 Απριλίου 2019 14:38
Πανικός με τα εισιτήρια του Avengers: Endgame - Πενταπλάσιες προπωλήσεις από το "Infinity War"

Δεν έχει προηγούμενο η ζήτηση των εισιτηρίων για το Avengers: Endgame, το οποίο αναμένεται να σπάσει τα ταμεία από τα πρώτα 24ωρα προβολών του. Ήδη με τις προπωλήσεις που έχει κάνει λέγεται ότι θα ξεπεράσει το ρεκόρ ανοίγματος όλων των εποχών σε ΗΠΑ και διεθνείς αγορές. 

Ο πραγματικός πανικός όμως γίνεται με τις προπωλήσεις εισιτηρίων. Σύμφωνα με το The Wrap, το Endgame έχει κάνει πενταπλάσιες πωλήσεις ήδη σε σχέση με το Avengers: Infinity War, βάσει στοιχείων του Fandango. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη γίνει χιλιάδες αίθουσες sold out, ενώ αρκετοί κινηματογράφοι θα ανοίξουν από τα ξημερώματα τις 26ης Απριλίου ώστε να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση. 

Μια άλλη μεγάλη αγορά για τη Marvel είναι η Κίνα, εκεί όπου το Endgame θα ανοίξει ταυτόχρονα με όλον τον υπόλοιπο κόσμο. Χαρακτηριστικά, χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να ξεπεραστούν οι προπωλήσεις του Infinity War, που έκανε σε διάστημα εφτά ημερών. Τα απίθανα ρεκόρ που σημείωνει δεν σταματούν και ακούγεται ότι από τις προπωλήσεις στην Κίνα, θα προστεθούν στα ταμεία περίπου μέχρι και $100 εκατομμύρια. 

Ακούγεται ότι το παγκόσμιο άνοιγμα του Endgame θα μπορέσει να ξεπεράσει το δυσθεώρητο ποσό των $800 εκατομμυρίων. 

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι αναλυτές δεν μπόρεσαν να προβλέψουν μια τέτοια επιτυχία ήδη, βδομάδες πριν την πρεμιέρα της ταινίας που θα αποτελέσει την κορύφωση του Marvel Cinematic Universe

Στην Ελλάδα είμαστε αρκετά τυχεροί μιας και θα απολαύσουμε νωρίτερα το Avengers: Endgame στις 24 Απριλίου.