Avengers: Endgame | "Δε θα βρείτε ούτε μια στιγμή για να πάτε τουαλέτα"

Προειδοποιεί για την διάρκεια της ταινίας ο πρόεδρος των Marvel Studios
12 Απριλίου 2019 14:42
Avengers: Endgame | "Δε θα βρείτε ούτε μια στιγμή για να πάτε τουαλέτα"

Ξέρουμε ότι το Avengers: Endgame θα αποτελέσει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της Marvel μέχρι σήμερα, καθώς φτάνει τις 3 ώρες και 2 λεπτά. Εάν νομίζατε ότι μέσα σε αυτές τις τρεις ώρες που θα κάθεστε στο σινεμά θα μπορέσετε να βρείτε μια ευκαιρία, όπου η ταινία θα χαμηλώσει τους ρυθμούς της, για να πάτε τουαλέτα -πράγμα που συνήθως συμβαίνει- είστε γελασμένοι.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige προειδοποίησε τους θεατές για την διάρκεια του "Endgame" σε μια πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας:

Δεν είμαστε fans των μεγάλων ταινιών χωρίς λόγο. Είμαστε fans των ταινιών που θα ευχόσασταν να μην τελείωνε. Ταινίες που θα θέλετε να βλέπετε ξανά και ξανά. Και ταινίες που δεν θα βρίσκετε ούτε μια καλή στιγμή για να τρέξετε στην τουαλέτα.

Οι συντελεστές και οι σκηνοθέτες της ταινίας έχουν μιλήσει ανοιχτά και με περίσσια αυτοπεποίθηση για την μεγάλη διάρκεια του Endgame, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι σε κάποιο σημείο στο μοντάζ θα μπορούσε να είχε καταλήξει ακόμη μεγαλύτερη σε διάρκεια. 

Όσο για την φήμη ότι η Marvel θα πρόσθετε διάλειμμα στη μέση της ταινίας, ο Anthony Russo αποκάλυψε πώς ήταν "κάτι που συζητήθηκε φευγαλέα". 

Η δική μας συμβουλή για όσους θα δείτε την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel είναι να πάτε από πριν στην τουαλέτα.

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Απριλίου.