Το θρυλικό "Grease" θα επιστρέψει με prequel ταινία

Καλοκαιρινοί έρωτες βγαλμένοι από τα '50s
11 Απριλίου 2019 21:05
Το θρυλικό "Grease" θα επιστρέψει με prequel ταινία

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ του σινεμά που σημάδεψε γενιές και γενιές εφήβων, όταν προβλήθηκε το 1978. Ο λόγος για το θρυλικό "Grease" με τους John Travolta και Olivia Newton-John, το οποίο μαθαίνουμε πώς θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μετά από 40 χρόνια. 

Συγκεκριμένα, η Paramount Pictures έχει ήδη στα σκαριά την prequel ταινία του Grease με τίτλο Summer Loving. Η πλοκή του φιλμ θα εξιστορεί την πρώτη συνάντηση μεταξύ του Danny και της Sandy, για την οποία είναι αφιερωμένο το τραγούδι "Summer Nights" της αυθεντικής ταινίας. 

Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο John August, γνωστός σεναριογράφος του Hollywood, που έχει εργαστεί στα Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride, Dark Shadows, ακόμη και στο live-action remake του Aladdin

Προς το παρόν αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν από την παραγωγή του Summer Loving. Δεν είναι γνωστό ακόμη ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Travolta και Newton-John ή εάν οι δύο τους θα επιστρέψουν με κάποιον τρόπο στο prequel φιλμ.