Long Shot trailer | Οι Charlize Theron & Seth Rogen ζουν επεισοδιακά το «έρως ανίκατε μάχαν»

Και μπόλικες απρόσμενα αστείες αναποδιές
08 Απριλίου 2019 22:16
Long Shot trailer | Οι Charlize Theron & Seth Rogen ζουν επεισοδιακά το «έρως ανίκατε μάχαν»

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία δράσης Long Shot του Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50), με την Charlize Theron και τον Seth Rogen να ηγούνται του cast.

Οι δύο δημοφιλείς αυτές μορφές της υποκριτικής υποδύονται ένα πολύ παράταιρο ζευγάρι. Η Theron ερμηνεύει εν προκειμένω την ‘Charlotte Field’, μία ικανότατη διπλωμάτη του Προέδρου, και ο Rogen ενσαρκώνει τον ‘Fred Flarsky’, έναν ρεπόρτερ που μετά βίας καταφέρνει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ο ήρωας ξαναβρίσκεται με την εν λόγω γυναίκα που δούλευε παλιότερα ως babysitter και για την έτρεφε έναν πλατωνικό έρωτα. Ο άνδρας μέσα στα πλαίσια μίας εκδήλωσης στο Οβάλ Γραφείο που καλύπτει δημοσιογραφικά και στην οποία παρευρίσκεται και η ‘Charlotte’, ξαναθυμάται τα παλιά, όπως επίσης και η ίδια που φαίνεται να ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Βέβαια, αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι σύντομα θα έχουν επικίνδυνα μπλεξίματα αλλά και απροσδόκητα σπαρταριστές καταστάσεις!

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Dan Sterling (The Interview), ενώ το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν και οι: Aviva Mongillo, O'Shea Jackson Jr., June Diane Raphael, Ravi Patel και ο Andy Serkis.

Το Long Shot να προβληθεί στις Η.Π.Α. από την Liongate Movies στις 3 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: