Eight for Silver | Αποκαλύφθηκε το cast της νέας horror ταινίας του Sean Ellis

Και αυτής θα ηγηθεί ο πρωταγωνιστής του ‘The Predator’, Boyd Holbrook
07 Απριλίου 2019 21:47
Eight for Silver | Αποκαλύφθηκε το cast της νέας horror ταινίας του Sean Ellis

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι επιστρατεύτηκε ένα επιτελείο από γνωστούς ηθοποιούς για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό φιλμ τρόμου Eight for Silver του υποψήφιου για Όσκαρ, Sean Ellis (Cashback, Metro Manila).

Κεντρικό ρόλο λοιπόν, θα αναλάβει εν προκειμένω ο Boyd Holbrook (The Predator, Logan, Narcos), ενώ υποκριτικά θα τον πλαισιώσουν οι Kelly Reilly (Yellowstone) και Alistair Petrie (Sex Education).

Η υπόθεση του εν λόγω project εποχής της LD Entertainment, τοποθετείται χρονικά στην Γαλλία του 19ου αιώνα, σε μία περιοχή της υπαίθρου με βασικό χαρακτήρα τον ‘John McBride’ (Holbrook), έναν παθολόγο στον οποίο έχει ανατεθεί να διερευνήσει την αιτία θανάτου ενός δεκατετράχρονου αγοριού η σορός του οποίου βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε ένα δάσος.

Τον ήρωα υποδέχεται ένας πλούσιος, τοπικός γαιοκτήμονας, ο ‘Seamus Laurent’ (Petrie) και η σύζυγός του, ‘Isabelle’ (Reilly), στο πολυτελές σπίτι τους πληροφορώντας τον ότι ο γιος τους και φίλος του θύματος, αγνοείται περίπου εδώ και δύο εβδομάδες. Ανήσυχη αλλά και αποφασισμένη να κρατήσει πλέον την κόρη της ασφαλή, η οικοδέσποινα βρίσκει παρήγορη την άφιξη του ‘John’ εκεί, ενώ ο ίδιος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του δικού του σκοτεινού παρελθόντος.

Τα γυρίσματα του Eight for Silver έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα.