Black Widow: O David Harbour του Stranger Things στο cast

Μαζί με την Florence Pough
04 Απριλίου 2019 11:00
Black Widow: O David Harbour του Stranger Things στο cast

Παίρνει σάρκα και οστά όσο περνάει ο καιρός το cast της ταινίας Black Widow με πρωταγωνίστρια φυσικά την Scarlett Johansson. Τώρα σύμφωνα με το THR, ένα ακόμη μεγάλο όνομα θα προστεθεί πλάι στην Johansson και αυτός είναι ο David Harbour, που θα τον δούμε στο Hellboy αυτόν τον μήνα, ενώ τον γνωρίσαμε ευρέως από τον ρόλο του ως Chief Hopper στο Stranger Things

Ήδη η Florence Pough των Fighting With My Family και The Little Drummer Girl ήταν η πρώτη προσθήκη του φιλμ, που σκηνοθετεί η αυστραλιανής καταγωγής Cate Shortland του Lore, σε σενάριο του Jac Schaeffer. 

Η ταινία θα είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ δράσης που θα διηγείται την ιστορία της Natasha Romanoff μεγαλώνοντας ως κατάσκοπος και δολοφόνος της KGB, πριν γίνει πράκτορας της SHIELD και μέλος των Avengers. 

Επίσης, σε ξεχωριστό ρεπορτάζ το Variety αναφέρει ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Weisz, που πρόσφατα απολαύσαμε στο The Favourite, του Γιώργου Λάνθιμου, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να γίνει επόμενη προσθήκη του cast. Οπότε είναι θέμα χρόνου η επισημοποίησή της. 

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το Black Widow