Joker: O Joaquin Phoenix φοράει το χαμόγελό του στην πρώτη αφίσα

Αύριο κυκλοφορεί το πρώτο trailer
02 Απριλίου 2019 22:00
Joker: O Joaquin Phoenix φοράει το χαμόγελό του στην πρώτη αφίσα

Εδώ και καιρό το μέτωπο της ταινίας του Joker και της DC κράτησε σιγή ιχθύος μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Η σιωπή έσπασε σήμερα καθώς δημοσιεύθηκε η πρώτη αφίσα της ταινίας με τον Joaquin Phoenix να υποκλίνεται στον εμβληματικό ρόλο του "Clown Prince of Crime". 

Μέσα από το Instagram λογαριασμό του σκηνοθέτη της ταινίας, Todd Phillips, δόθηκε στη δημοσιότητα το poster που θα δείτε παρακάτω, ενώ το σημαντικότερο είναι πώς αύριο 3/04 θα κάνει ντεμπούτο το πρώτο trailer, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αφίσα έχει τη λεζάντα "Put on a happy face" κάτω από τον τίτλο της ταινίας και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται απλά μια λεζάντα ή κάποιον υπότιτλο. 

Αυτή η βερσιόν του Joker θα αποτελεί μια ξεχωριστή ενσάρκωση του χαρακτήρα, όντας κιόλας η πρώτη solo ταινία με τον θρυλικό villain της DC. Ουσιαστικά, ο Joaquin Phoenix θα υποδύεται τον Arthur Fleck  έναν αποτυχημένο stand-up κωμικό που αρχίζει να τρελένεται και μετατρέπεται σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. 

Το Joker θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου 2019.