Avengers: Endgame | O Tom Holland δεν πήρε ποτέ το σενάριο της ταινίας

Το σερί του με τα spoilers ανάγκασε τη Marvel να πάρει μέτρα
02 Απριλίου 2019 10:52
 Avengers: Endgame | O Tom Holland δεν πήρε ποτέ το σενάριο της ταινίας

O Tom Holland εκτός του ότι είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Spider-Man είναι ευρέως γνωστός και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό και αποτελεί τον κίνδυνο του μάρκετινγκ τμήματος της Marvel Studios. Υπάρχουν κιόλας βίντεο στο διαδίκτυο από fans που έχουν συγκεντρώσει τις στιγμές που ο Holland ξεστόμιζε spoilers, άθελα του ωστόσο. 

Επειδή όμως δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό όταν πρέπει, η Marvel και οι Joe και Anthony Russo, που σκηνοθετούν το Avengers: Endgame, του επέβαλλαν εμπάργκο. Όπως αποκάλυψε στο Comicbook ο Joe Russo, δεν επιτράπηκε στον Holland να δει το σενάριο της ταινίας, παρά μόνο τις ατάκες του ενω δεν γνώριζε καν με ποιους θα βρίσκεται στο πλατό, μέχρι την ώρα των γυρισμάτων.

Ο ένας εκ των σκηνοθετών δήλωσε:

Ναι, ο Tom Holland δεν πήρε στα χέρια του το σενάριο. Παίρνει απλά της ατάκες του και τέλος. Δεν ήξερε καν ποιον ηθοποιό θα έχει απέναντί του. Εμείς χρησιμοποιούσαμε κάθε ασαφή τρόπο για να του περιγράψουμε τι θα συνέβαινε στη σκηνή, επειδή δυσκολεύεται να κρατάει κλειστό το στόμα του. 

Φαίνεται πως η Marvel πήρε κάθε δυνατό μέτρο για να περιορίσει τον "Peter Parker" από τη ζώνη των spoilers. 

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Απριλίου.