Aladdin: Το νέο trailer φέρνει αναμνήσεις από την animated ταινία

Τον Μάιο στους κινηματογράφους
01 Απριλίου 2019 10:37
Aladdin: Το νέο trailer φέρνει αναμνήσεις από την animated ταινία

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer υπό τη μορφή τηλεοπτικού spot για το νέο Aladdin. Το live-action remake σε σκηνοθεσία Guy Ritchie (Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) βασίζεται πιστά στην ομώνυμη θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1992. 

Στον εμβληματικό ρόλο του Τζίνι -που δάνεισε τη φωνή του ο μακαρίτης Robin Williams- βρίσκουμε πλέον τον Will Smith, ο οποίος θα εμφανίζεται τόσο σε ανθρώπινη όσο και σε... μπλε τζίνι μορφή. Πράγμα για το οποίο αρχικά η Disney δέχθηκε τα πυρά των fans καθώς το CGI έμοιαζε φτωχό για το μέγεθος της παραγωγής. Οι απόψεις άρχισαν να μεταβάλλονται όταν κατέφθασε το πρώτο κανονικό trailer, ωστόσο. 

Στο cast συναντάμε τον Mena Massoud να ενσαρκώνει τον Αλαντίν, την Naomi Scott στο ρόλο της Γιασμίν, ενώ μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Marwan Kenzari ως Τζαφάρ, Navid Negahban ως ο Σουλτάνος, Nasim Pedrad ως τη βοηθό της Γιασμίν, Billy Magnussen ως το προξενιό της Πριγκίπισσας, Alan Tyduk ως Iago και ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του Τζαφάρ. 

To Aladdin θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Μαΐου 2019.