Το Avengers: Endgame θα έχει πολλά περισσότερα spoilers από το "Infinity War"

Για αυτό καλύτερα να τρέξετε να το δείτε, λένε οι σκηνοθέτες
31 Μαρτίου 2019 14:20
Το Avengers: Endgame θα έχει πολλά περισσότερα spoilers από το "Infinity War"

Η Marvel έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι τα trailers και το προωθητικό υλικό του Avengers: Endgame δεν έχουν καθόλου πραγματικά spoilers διότι προέρχονται από τα πρώτα 20 λεπτά της ταινίας. Τώρα, οι σκηνοθέτες της ταινίας, Joe και Anthony Russo, προειδοποιούν τους fans και τους θιασώτες του MCU ότι το "Endgame" θα έχει πολλά περισσότερα spoilers από ότι είχε το "Infinity War".

Για αυτό και προτρέπουν το κοινό να πάει τις πρώτες μέρες στις αίθουσες για να δουν την ταινία εάν θέλουν να παραμείνουν καθαροί.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής ο Joe Russo σε κοινή συνέντευξή τους στο Box Office Pro: 

Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα γράψουμε ένα ακόμη γράμα που θα ζητάμε από τον καθένα να μείνει εκτός ίντερνετ. Νομίζω ότι αυτό έχει περισσότερα spoilers από το προηγούμενο. Υπάρχει μια κουλτούρα που επικρατεί και θέλει να μαθαίνει τα πάντα τώρα και χειροτερεύει. Ο κόσμος είναι συνδεδεμένος με τα κοινωνικά δίκτυα και η πληροφορία ταξιδεύει μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν ακολουθάτε την ιστορία τα τελευταία 10 χρόνια τότε θα θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Καλύτερα να πάτε "καθαροί" στην αίθουσα. Ενθαρρύω τον κόσμο να πάει στην ταινία μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο επειδή είμαι σίγουρος ότι όλα θα αρχίσουν να διαδίδονται στο ίντερνετ από τη στιγμή που θα κάνει πρεμιέρα. 

Εσείς θα πάτε μέσα στις πρώτες μέρες για να δείτε το Endgame ούτως ώστε να αποφύγετε και τα ενδεχόμενα spoilers που θα διαδίδονται στα social media; 

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Απριλίου 2019.