Πληρωθείτε $1.000 για να δείτε διαδοχικά 20 ταινίες της Marvel

Ζητούνται "binge-watchers"
30 Μαρτίου 2019 15:13
Πληρωθείτε $1.000 για να δείτε διαδοχικά 20 ταινίες της Marvel

Αν είστε δεινοί binge-watchers και λατρεύετε τις ταινίες της Marvel τότε αυτή είναι η δουλειά για εσάς. Το CableTV.com αναζητά υποψήφιους για δουν 20 ταινίες της Marvel μέσα σε 3 ημέρες, με αμοιβή $1.000. 

Πρόκειται για μια διαφημιστική καμπάνια ουσιαστικά ενόψει του Avengers: Endgame, στην οποία αναζητούνται...bingewatchers με έντονη παρουσία στα social media για να παρακολουθήσουν τις ταινίες των τριών phases του MCU και να κάνουν ζωντανή αναμετάδοση τις εμπειρίας τους με tweets. Συγκεκριμένα ο μαραθώνιος των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει με το Iron Man του 2008 και θα ολοκληρωθεί με το Ant-Man and the Wasp.

Όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν επίσης, εκτός της χρηματικής αμοιβής, όλες τις ταινίες σε Blu-ray, καθώς και ένα "Marvel Marathon Kit", που περιλαμβάνει μια μηχανή ποπ κορν Captain America, μια κούπα Infinity Gauntlet του Thanos, μια ρόμπα Iron Man και μια δωροκάρτα $100.

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πρόκληση τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να δοκιμάσετε την τύχη σας μέχρι τις 15 Απριλίου.