El Chicano trailer | Ένας διαφορετικός τιμωρός καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Ben Hernandez και του σεναριογράφου Joe Carnahan
27 Μαρτίου 2019 19:13
El Chicano trailer | Ένας διαφορετικός τιμωρός καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Η Briarcliff Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το νέο θρίλερ εκδίκησης El Chicano την δράση του οποίου ενορχηστρώνει ο Ben Hernandez Bray ενώ έχει επεξεργαστεί από κοινού και το σενάριο του φιλμ μαζί με τον Joe Carnahan (The Grey).

Η ταινία εστιάζει σε δύο δίδυμα αδέρφια, τους ‘Diego’(Raúl Castillo) και ‘Pedro Hernandez’ οι οποίοι χαράσσουν εντελώς αντίθετες πορείες στην ζωή τους, με τον πρώτο να γίνεται ντεντέκτιβ στο Los Angeles και τον δεύτερο να ακολουθεί μία επικίνδυνη διαδρομή, αυτήν του οργανωμένου εγκλήματος. Εντούτοις, ο ‘Pedro’ θα βρεθεί νεκρός, με τις έρευνες να δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Όμως ο ‘Diego’ έχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος θανάτου του αδερφού του. Αποφασίζει λοιπόν, να υιοθετήσει την ταυτότητα του “El Chicano”, ενός θρυλικού μυστηριώδους εκδικητή από το παρελθόν, γνωστό και ως ο «Χάρος του Γκέτο».

Το κύριο cast συναπαρτίζουν οι: George Lopez, Aimee Garcia, Marlene Forte, Kate del Castillo, Marco Rodriguez, και ο Jose Pablo Cantillo.

Το El Chicano έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 3 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: