Aladdin | Το νέο trailer μας προσκαλεί σε μία αξέχαστη περιπέτεια στην Agrabah

Για να ζήσουμε ξανά «βραδιές μαγικές»!
26 Μαρτίου 2019 18:43
Aladdin | Το νέο trailer μας προσκαλεί σε μία αξέχαστη περιπέτεια στην Agrabah

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο live-action φιλμ Aladdin, με φόντο τους δρόμους της Agrabah και με πρωταγωνιστές τον Mena Massoud (Jack Ryan) ως τον ομώνυμο ήρωα, τον δις υποψήφιο για Όσκαρ, Will Smith (Ali, Men in Black) ως το τζίνι του λυχναριού και την Naomi Scott (Power Rangers) ως την Πριγκίπισσα Γιασμίν.

Το κοινό θα παρακολουθήσει στην πιο ζωντανή της εκδοχή την ιστορία της κλασικής κινηματογραφικής μυθοπλασίας του 1992 που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Ο νεαρός και πανέξυπνος κλέφτης ‘Aladdin’ θα ζήσει αξέχαστες στιγμές παρέα με ένα πανίσχυρο και αστείο τζίνι, ένα μαγικό χαλί και το μαϊμουδάκι του, τον ‘Abu’ ενώ θα ερωτευτεί την κόρη του Σουλτάνου (Navid Negahban) και θα αποκτήσει έναν άσπονδο εχθρό, τον πανούργο μάγο ‘Jafar’ (Marwan Kenzari) που θέλει να ανέλθει εκείνος στον θρόνο.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Billy Magnussen (Into the Woods), και ο Numan Acar (Homeland), και ο Alan Tudyk (Wreck-It Ralph).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Guy Ritchie (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E.). Το σενάριο υπογράφει εδώ ο John August (Dark Shadows, Big Fish).

Το soundtrack επιμελήθηκε ο βραβευμένος από την Ακαδημία συνθέτης, Alan Menken (Beauty and the Beast, The Little Mermaid) περιλαμβάνοντας και τα αυθεντικά κομμάτια της αρχικής ταινίας, με δύο φρέσκιες μελωδίες να έχουν προστεθεί γραμμένες από τον ίδιο και από τους Benj Pasek και Justin Paul (La La Land, Dear Evan Hansen).

Το Aladdin έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: