Annabelle Comes Home | Ο James Wan κάνει τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φωτογραφίας

Με την τρομακτική κούκλα να βρίσκεται στο υπόγειο των ‘Warren’
26 Μαρτίου 2019 18:24
Annabelle Comes Home | Ο James Wan κάνει τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φωτογραφίας

Ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σύμπαν υπερφυσικού τρόμου του Conjuring, ο James Wan δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο στιγμιότυπο από το επερχόμενο horror φιλμ Annabelle Comes Home, την τρίτη κατά σειρά ταινία με την ομώνυμη ανατριχιαστική κούκλα να επιστρέφει.

Στο εν λόγω sequel όμως, το οποίο σκηνοθετεί ο Gary Dauberman, θα δούμε ξανά και την οικογένεια ‘Warren’, με τους γνωστούς ηθοποιούς Patrick Wilson (Aquaman, Insidious I, II) και Vera Farmiga (Bates Motel, Orphan) να υποδύονται για ακόμη μία φορά τους πνευματιστές και ερευνητές του παραφυσικού ‘Ed’ και ‘Lorraine’ αντίστοιχα.

Οι χαρακτήρες αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν για ακόμη μία φορά το μοχθηρό πνεύμα που κατοικεί μέσα στην κούκλα ‘Annabelle’ και που πλέον θα κυνηγήσει την κόρη του ζευγαριού, ‘Judy’ (Mckenna Grace). Μεταξύ άλλων ωστόσο, θα κινδυνέψουν και οι έφηβες babysitters (Madison Iseman, Katie Sarife) του κοριτσιού που φέρνουν αυτό το καταραμένο αντικείμενο στην κατοικία των ‘Warren’ και σύντομα τα πράγματα παίρνουν εφιαλτική τροπή.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι New Line Cinema, η Atomic Monster του James Wan και η Peter Safran Co.

Το Annabelle Comes Home έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου του 2019.